farhad kazemi azar
از on 5 فروردین, 1397
39 مشاهده
مواد لازم خورش فسنجان فندق
پودر فندق ۳۰۰گرم
پیاز متوسط ۱عدد
رب انار ۴۰۰ گرم
ران مرغ به مقدار دلخواه
نمک مقداری
طرز تهیه خورش فسنجان فندق
برای تهیه خورش فسنجان فندق خوشمزه ابتدا باید فندق ها رو داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.مدام فندق ها را هم بزنید.بعد فندق را بین پارچه و یا حوله تمیزی میریزیم و با کف دست بسابید تا پوست فندقها جدا شود.حالا فندق های پوست گرفته شده را به همراه پیاز دو مرتیه چرخ می کنیم .فندق آسیاب شده را به همراه ۱ قاشق روغن مایع روی حرارت ملایم تفت می دهیم سپس مقدار کمی زردچوبه و نمک اضافه می کنیم.مقداری آب سرد روی فندق بریزید و حرارت رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد بعد هم حرارت رو خیلی کم میکنیم تا جا بیفته و خوب روغن بیاندازد.
حتما از آب سرد استفاده کنید تا به فندق ها شوک وارد شود و روغن بیشتری بیندازند.بهتره که قابلمه رو روی شعله پخش کن قرار بدیم.بعد از یکساعت که تقریبا یک مقدار هم رنگش تغییر کرده رب انار رو اضافه میکنیم.در مرحله آخر که خورش هم خوب جا افتاد و روغن انداخت مرغ پخته شده رو اضافه و بعد از ۴۵دقیقه از روی حرارت برمیداریم.در پایان پخت بعد از مزه کردن اگه بیش از اندازه خورش ترش شده بود مقداری شکر اضافه کنید.البته اضافه کردن شکر بسته به ذائقه تان دارد.
پست شده در: برای مطالعه زندگی